Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Ini Imej sebenar CR-V Generasi Baharu 2023 ?

UV segmen C Honda CR-V generasi kelima telah pun muncul di pasaran sejak daripada tahun 2016 lagi, dan sudah tiba masanya bagi pengeluar itu untuk menggantikannya dengan model generasi baharu. Setelah beberapa kali model ujian diintip, diikuti dengan gambar paten yang tertiris di media dalam talian, Honda akhirnya mendedahkan beberapa keping gambar acah yang memaparkan kelibat rupa sebenar SUV yang bakal dilancarkan kelak. Ia dilihat membawakan penggayaan yang serba baharu terutama pada bahagian belakang seakan sebuah model Volvo, diikuti dengan rekaan jeriji hadapan yang lebih besar. CR_V Selain itu, Honda juga akan turut menekankan penggunaan trenkuasa hibrid baharu, dengan niat untuk menjadikan model hibrid separuh daripada jumlah jualan SUV tersebut. Menurut Honda, sistem hibrid baharu ini lebih maju yang mampu menawarkan pengalaman pemanduan yang lebih sporti, serta lebih berkuasa. Honda CR-V 2023 ini akan diperlihatkan secara rasmi pada musim panas tahun ini.

UV segmen C Honda CR-V generasi kelima telah pun muncul di pasaran sejak daripada tahun 2016 lagi, dan sudah tiba masanya bagi pengeluar itu untuk menggantikannya dengan model generasi baharu.

Setelah beberapa kali model ujian diintip, diikuti dengan gambar paten yang tertiris di media dalam talian, Honda akhirnya mendedahkan beberapa keping gambar acah yang memaparkan kelibat rupa sebenar SUV yang bakal dilancarkan kelak.

Ia dilihat membawakan penggayaan yang serba baharu terutama pada bahagian belakang seakan sebuah model Volvo, diikuti dengan rekaan jeriji hadapan yang lebih besar.

UV segmen C Honda CR-V generasi kelima telah pun muncul di pasaran sejak daripada tahun 2016 lagi, dan sudah tiba masanya bagi pengeluar itu untuk menggantikannya dengan model generasi baharu. Setelah beberapa kali model ujian diintip, diikuti dengan gambar paten yang tertiris di media dalam talian, Honda akhirnya mendedahkan beberapa keping gambar acah yang memaparkan kelibat rupa sebenar SUV yang bakal dilancarkan kelak.  Ia dilihat membawakan penggayaan yang serba baharu terutama pada bahagian belakang seakan sebuah model Volvo, diikuti dengan rekaan jeriji hadapan yang lebih besar.    CR_V  Selain itu, Honda juga akan turut menekankan penggunaan trenkuasa hibrid baharu, dengan niat untuk menjadikan model hibrid separuh daripada jumlah jualan SUV tersebut.  Menurut Honda, sistem hibrid baharu ini lebih maju yang mampu menawarkan pengalaman pemanduan yang lebih sporti, serta lebih berkuasa.  Honda CR-V 2023 ini akan diperlihatkan secara rasmi pada musim panas tahun ini.

Selain itu, Honda juga akan turut menekankan penggunaan trenkuasa hibrid baharu, dengan niat untuk menjadikan model hibrid separuh daripada jumlah jualan SUV tersebut.

Menurut Honda, sistem hibrid baharu ini lebih maju yang mampu menawarkan pengalaman pemanduan yang lebih sporti, serta lebih berkuasa.

Honda CR-V 2023 ini akan diperlihatkan secara rasmi pada musim panas tahun ini.

BACA:Cara Keluarkan Duit Di Mesin ATM Tanpa Kad Waktu Kecemasan

Share This Story

Berita Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *