Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Maut jatuh apartmen, meninggalkan tangkal kain kuning

Seorang lelaki ditemui mati dipercayai terjatuh dari Apartmen Sri Gohtong, Medan Batu Caves, Selayang di sini semalam. Ketua Polis Daerah Gombak, Asisten Komisioner Zainal Mohamed Mohamed berkata, Bilik Gerakan daerah telah menerima panggilan kecemasan MERS 999 lebih kurang pukul 2.21 petang daripada seorang lelaki tempatan memaklumkan mengenai kejadian berkenaan.

“Hasil siasatan awal dan pemeriksaan ke atas mangsa yang dipercayai berusia 20-an tidak menjumpai sebarang dokumen pengenalan diri.

“Pemeriksaan lanjut telah menjumpai barang-barang peribadi disyaki milik mangsa iaitu satu unit telefon bimbit jenis Vivo, satu unit fon telinga dan satu cermin mata hitam yang telah pecah,” ujarnya dalam kenyataan lewat malam tadi.

Menurutnya, pihak polis turut menerima satu dompet dan serangkai kunci motosikal yang diserah oleh orang awam disyaki milik mangsa yang dijumpai di tangga blok B, tingkat lapan di kawasan kejadian.

“Pemeriksaan ke atas dompet mangsa menjumpai wang tunai RM639 dan satu tangkal kain kuning yang mempunyai tulisan Cina.

Jelas beliau, pasukan Forensik Selangor turut hadir di lokasi kejadian untuk melakukan siasatan dan mayat mangsa dihantar ke Unit Forensik, Hospital Selayang untuk tujuan bedah siasat. Katanya, kes diklasifikasikan sebagai Mati Mengejut (SDR) sehingga laporan bedah siasat lengkap diperoleh. – KOSMO! ONLINE

Dipercayai mengalami tekanan mental, lelaki ini cuba menjadi ‘Spider-man’

Harga Nasi Kandar RM27 sepinggan, Tauke Kedai Nasi Kandar Call Balik Pelanggan Beritahu Harga Sebenar

Share This Story

Berita Berkaitan