Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Campak Bayi Dari Tingkat Lima, Remaja 17 Tahun Di Tuduh Membunuh

Campak Bayi Dari Tingkat Lima, Remaja 17 Tahun Di Tuduh Membunuh

Seorang remaja berusia 17 tahun dari Bandar Raya New York didakwa atas tuduhan membunuh selepas didapati mencampak bayi lelakinya yang baru dilahirkan dari tingkat lima sebuah apartmen, lapor laman berita Wion News semalam.

tangkap remaja

Remaja dengan identiti yang tidak didedahkan itu dilaporkan pergi ke Hospital Lincoln pada 24 Oktober tahun lalu dan mengaku telah melahirkan anak di apartmennya di East 158th Street.

Kakitangan hospital kemudian menghubungi talian kecemasan. Polis turut bergegas ke lokasi di mana gadis itu mendakwa bahawa dia telah melahirkan anaknya.

Pihak berkuasa yang menggeledah kawasan itu kemudian menemui bayi berkenaan dalam keadaan tidak sedarkan diri di dalam sebuah petak hiasan bunga, kata polis.

Siasatan lanjut mendapati gadis itu telah mencampak bayi lelakinya keluar dari tingkap di tingkat lima apartmen itu dan kemudian terjatuh ke dalam petak hiasan bunga tersebut pada bahagian luar bangunan itu.

Pada April lalu, polis mengesahkan bahawa kematian bayi tersebut adalah disebabkan oleh pembunuhan dan bukannya meninggal dunia ketika dilahirkan.

Setelah siasatan selesai, gadis itu telah ditahan pada Khamis lalu dan didakwa atas tuduhan membunuh. – Agensi

Baca: Influencer Seksi Thai Mati Tercekik Satay Babi

[Video] Seorang Ibu Sanggup Ikat Dan Jemur Anak Di Bumbung Rumah Disebabkan Tidak Siap Kerja Sekolah,

Mempunyai Keinginan Pelik Wanita Ini Ingin Berkahwin Dengan Diri Sendiri

Share This Story

Berita Berkaitan