Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Influencer Seksi Thai Mati Tercekik Satay Babi

Influencer Seksi Thai Mati

Influencer Seksi Thai Mati Tercekik Satay Babi. Influencer Thailand, Alice Arisara Karbdecho, yang lebih dikenali sebagai ‘Gadis Lollipop’, dilaporkan meninggal dunia kemarin selepas tercekik moo ping (sejenis makan seperti satay) dan ‘sticky-rice’ tiga bulan lalu.

Dia dikatakan menggunakan bantuan nyawa susulan kejadian itu dan malangnya meninggal dunia semalam.

Influencer Seksi Thai Mati

Gadis berusia 27 tahun itu, yang mempunyai lebih daripada 1.5 juta pengikut di Instagram, terkenal kerana memakai baju seksi bertema Pokemon dan sering mempamerkan ‘asetnya’.

Alice mula menjadi terkenal pada 2015 apabila dia menyertai suatu cabaran yang memberi ganjaran 100 ribu bath kepada pemenang yang berjaya menurunkan berat badan. Dia memenangi pertandingan itu apabila berjaya menurunkan berat badan sebanyak tujuh kilo dalam hanya 22 hari sehingga akhirnya menjadi sensasi internet.

Menurut media Thai Khaosod Online, Alice telah lama tidak mengemas kini media sosialnya sehingga menimbulkan syak wasangka kepada peminatnya.

Influencer Seksi Thai Mati

Rakan-rakannya kemudian memutuskan untuk berjumpa dengan kakak Alice dan barulah mereka mendapat tahu bahawa Alice telah meninggal dunia akibat sesak nafas selepas tercekik moo ping dan ‘sticky rice’ pada bulan Mac lalu. – 8days

Baca: [Video] Melampau ! Tarian Seksi Penyanyi Dolla Undang Kecam Netizen

“Aku nak tanya, kau pernah tak bersetubuh dengan perempuan?” Surat Murid Perempuan Ajak Bersetubuh

Anak Lembu Berkepala Dua Dengan Tiga Mata Gemparkan Penduduk

Share This Story

Berita Berkaitan