Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Jual Peluh Payudara Berharga RM2K Sebalang, Influencer Ini Untung RM22K Sehari

Jual Peluh Payudara

Jual Peluh Payudara Berharga RM2K Sebalang, Influencer Ini Untung RM22K Sehari. Beberapa bulan yang lalu, Stephanie Matto dari Amerika Syarikat menjadi tular di media sosial selepas mendakwa dia meraih pendapatan dengan menjual kent’utnya di dalam balang.

Stephanie Matto sekali lagi raih perhatian ramai lepas dedah jual peluh berharga RM2K di Instagram miliknya baru-baru ini.

Jual Peluh Payudara Berharga RM2K Sebalang, Influencer Ini Untung RM22K Sehari

Terbaru, bekas bintang realiti TV itu kini dilaporkan sedang giat menjual peluh payuda’ranya. Memetik laporan First Post, Matto telah mendedahkan perkara tersebut melalui laman Instagram miliknya.

Menurutnya, dia sedang menjual peluh miliknya dengan harga USD500 (RM2,197) sebalang. Dia juga telah memuat naik satu video yang menunjukkan bagaimana peluh itu dikumpul olehnya di dalam balang.

Menurut laporan, Matto didakwa telah meraih pendapatan sebanyak USD5,000 (RM21,977) sehari dengan menjual peluh itu di laman web miliknya. Malah, dia juga didakwa mampu menghasilkan 10 balang peluh ketika cuaca panas.

Terdahulu, Matto pernah mendedahkan bahawa dia tidak lagi menjual kent’utnya kerana dia kini sedang mengamalkan diet tinggi serat termasuk hanya makan kacang dan telur.

Keadaan itu menyebabkan dia mengalami sak’it dada dan mengeluarkan gas yang berlebihan sehingga terpaksa dimasukkan ke hospital. Matto mula mendapat populariti selepas muncul dalam rancangan realiti TV, ’90 Day Fiance’ pada tahun 2020. – FistPost

Baca: Ingin Kekal Cantik, Kim Kardashian Sanggup Makan Najis

[Video] Melampau ! Tarian Seksi Penyanyi Dolla Undang Kecam Netizen

Anak Lembu Berkepala Dua Dengan Tiga Mata Gemparkan Penduduk

Share This Story

Berita Berkaitan