Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Kerana cemburu, lelaki penggal kepala isteri

Kerana cemburu, lelaki penggal kepala isteri. Seorang lelaki di Kemboja mengaku bersalah memenggal kepala isterinya menggunakan pisau pemotong daging kerana cemburu, lapor akhbar Daily Star semalam.

Phuong Ratha, 27, berpindah ke sebuah bilik sewa di Phnom Penh, Kemboja bersama pasangannya, Ly Srey Nouch, 23, dan anak lelaki mereka yang berusia setahun pada Februari lalu untuk memulakan hidup baharu.

Lelaki berkenaan didakwa sering bersikap kasar terhadap mangsa dan cemburu setelah menuduhnya berbual dengan lelaki lain di telefon.

Ketika kejadian, dia dilaporkan menyerang isterinya dengan mengelar leher mangsa menggunakan pisau dapur sehingga kepala mangsa terputus pada Jumaat minggu lalu.

Phuong seterusnya menyumbat kepala Ly di dalam guni lalu menunggang motosikal untuk membuangnya di kawasan tanah terbiar berhampiran rumah mereka.

Jiran pasangan itu, Phan Sreyphet, 48, yang memeriksa mereka pada hari kejadian terkejut setelah menemui tubuh mangsa tanpa kepala terbaring di atas lantai jubin putin dengan berlumuran darah.

Pisau yang dijadikan senjata pembunuhan ditemui di sebelah mayat dengan helaian rambut Ly kelihatan pada bilahnya.

Timbalan Pesuruhjaya Perancangan Jenayah Polis Perbandaran Phnom Penh, Leftenan Jeneral Song Ly berkata, tindakan lelaki itu telah didorong oleh perasaan cemburu – Agensi

Baca: Hobi pelik warga emas gemar kumpul barang orang yang sudah mati

Akibat terlalu penat berpantang, wanita ini meninggaI dunia ketika tidur

Maut jatuh apartmen, meninggalkan tangkal kain kuning

Share This Story

Berita Berkaitan