Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Mempunyai Keinginan Pelik Wanita Ini Ingin Berkahwin Dengan Diri Sendiri

Mempunyai Keinginan Pelik Wanita Ini Ingin Berkahwin Dengan Diri Sendiri

Seorang wanita India mempunyai keinginan yang pelik apabila mahu berkahwin dengan dirinya sendiri secara sah. Perkahwinan itu berlangsung dalam upacara tradisional Hindu pada 11 Jun 2022.

Kshama Bindu, merasakan bahawa tiada siapa yang boleh menyayangi dan menyayanginya seperti yang dia lakukan terhadap dirinya sendiri. Atas sebab ini, wanita berusia 24 tahun ini berazam untuk berkahwin tanpa pasangan di sebuah kuil di Vadodara, India.

Seperti majlis perkahwinan umumnya, wanita jurusan sosiologi ini akan memakai gaun pengantin berwarna merah, lengkap dengan hiasan inai di tangan dan serbuk vermilion di tengah rambutnya.

sologami

Kshama Bindu juga akan menjalani ritual berjalan mengelilingi api suci tujuh kali dan memakai gubahan bunga. Perkahwinan ini diramalkan menjadi kes sologami pertama di India.

Sologami adalah istilah untuk menggambarkan orang yang mengahwini diri mereka dalam upacara rasmi. Mereka yang mengamalkan sologami bukan hanya bertujuan untuk sensasi, tetapi matlamat utama adalah untuk mencintai dan menerima diri mereka seadanya samada ia kelemahan dan kelemahan mereka.

“Ini adalah cara saya untuk menunjukkan bahawa saya menerima semua sisi yang berbeza dari dalam diri saya, terutamanya pada sisi yang saya cuba untuk nafikan atau hapuskan, iaitu kelemahan saya. Baik dari segi fizikal, mental atau emosi. Bagi saya, perkahwinan ini adalah satu langkah kendiri. ASaya menerima diri saya seadanya, walaupun pada sisi yang tidak baik,” jelas Kshama, seperti dipetik BBC.

Baca: [Video] Melampau ! Tarian Seksi Penyanyi Dolla Undang Kecam Netizen

“Aku nak tanya, kau pernah tak bersetubuh dengan perempuan?” Surat Murid Perempuan Ajak Bersetubuh

Anak Lembu Berkepala Dua Dengan Tiga Mata Gemparkan Penduduk

Share This Story

Berita Berkaitan