Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Keriangan bertukar tragedi, Remaja lemas bermandi-manda di kolam bersama enam rakan

Keriangan bertukar tragedi, Remaja lemas bermandi-manda di kolam bersama enam rakan

Keriangan bertukar tragedi, Remaja lemas bermandi-manda di kolam bersama enam rakan. Keriangan enam remaja bermandi-manda di dalam sebuah kolam berhampiran Pusat Pentadbiran Bandar Kuala Nerus di sini bertukar tragedi apabila salah seorangnya mati akibat lemas hari ini.

Mayat mangsa, Muhammad Akif Danish Abdul Aziz, 13, ditemui pada pukul 6.50 petang kira-kira hampir sejam tenggelam di dalam kolam terbabit.

Keriangan bertukar tragedi, Remaja lemas bermandi-manda di kolam bersama enam rakan

Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Kuala Nerus, Azmi Omar berkata, sepasukan anggota bomba bergegas ke lokasi kejadian sebaik menerima maklumat berhubung insiden lemas itu pada pukul 5.59 petang.

“Kami dimaklumkan mangsa (Muhammad Akif Danish) dari Kampung Baroh Padang Nenas, Batu Rakit di sini telah lemas sewaktu asyik mandi-manda di dalam kolam itu.

“Lima rakannya yang turut mandi bersamanya berjaya menyelamatkan diri,” katanya ketika dihubungi Kosmo! di sini hari ini.

Azmi berkata, mayat Muhammad Akif Danish ditemui kira-kira dua meter dari lokasi dia dilaporkan tenggelam.

Beliau berkata, mayat remaja lelaki itu telah diserahkan kepada polis sebaik kematiannya disahkan pengawai perubatan bertugas.

Mayat Muhammad Akif Danish telah dihantar ke Unit Forensik Hospital Sultanah Nur Zahirah, Kuala Terengganu untuk tindakan lanjut. – KOSMO! ONLINE

Baca: [Video] Banyak kereta bagi ‘high-beam’ rupanya nak bagitau ada benda pelik

[Video] Anak dirantai ibubapa tiri sebab selalu minta makan

Telinga dimasuki lipas semasa tidur, wanita ini cerita pengalaman pahit berhadapan situasi tersebut

Share This Story

Berita Berkaitan