Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Pelancong malang ! Helikopter terhempas, mayat pula dimakan beruang

Pelancong malang ! Helikopter terhempas, mayat pula dimakan beruang

Pelancong malang ! Helikopter terhempas, mayat pula dimakan beruang. Pasangan pelancong maut dalam nahas helikopter sebelum mayat mereka dikatakan telah “diseret dan dimakan beruang”.

Kedua-dua pelancong itu disertai seorang bekas bintang biathlon yang turut terkorban dalam nahas helikopter yang membawa kepada tiga kematian.

Bekas ahli sukan Igor Malinovskii, 25, telah memandu helikopter Robinson di kawasan pelancongan popular di Kamchatka, Rusia, sebelum helikopter itu terhempas.

Malang ! Helikopter terhempas, mayat pasangan ini pula dimakan beruang
Juruterbang, Igor Malinovskii turut terkorban

Lebih malang lagi selepas nahas itu mengorbankan ketiga-tiga mangsa di dalam penerbangan itu, seekor beruang coklat dikatakan telah “membaham” mayat ketiga-tiga mereka dan menyiat sisa hangus mayat mereka di tapak nahas nahas tersebut berlaku.

Dua penumpang yang terbabit dikenali sebagai ahli perniagaan terkenal tempatan Zoya Kaygorodova, berumur pertengahan 30-an, dan Sergey Kolesnyak, 39, seorang eksekutif syarikat telefon mudah alih di Tele2 yang berpangkalan di Sweden.

Pasangan pelancong maut dalam nahas helikopter sebelum mayat mereka dikatakan telah "diseret dan dimakan beruang". Kedua-dua pelancong itu disertai seorang bekas bintang biathlon yang turut terkorban dalam nahas helikopter yang membawa kepada tiga kematian. Bekas ahli sukan Igor Malinovskii, 25, telah memandu helikopter Robinson di kawasan pelancongan popular di Kamchatka, Rusia, sebelum helikopter itu terhempas. <img src="https://kisahmalaysia.net/wp-content/uploads/2022/07/assd.jpg" alt="Malang ! Helikopter terhempas, mayat pasangan ini pula dimakan beruang" width="615" height="769" class="aligncenter size-full wp-image-2086" /> Lebih malang lagi selepas nahas itu mengorbankan ketiga-tiga mangsa di dalam penerbangan itu, seekor beruang coklat dikatakan telah "membaham" mayat ketiga-tiga mereka dan menyiat sisa hangus mayat mereka di tapak nahas nahas tersebut berlaku. Dua penumpang yang terbabit dikenali sebagai ahli perniagaan terkenal tempatan Zoya Kaygorodova, berumur pertengahan 30-an, dan Sergey Kolesnyak, 39, seorang eksekutif syarikat telefon mudah alih di Tele2 yang berpangkalan di Sweden.  Stesen berita 5TV, memetik sumber tempatan, berkata: "Mayat pelancong yang maut selepas nahas helikopter Robinson di Kamchatka telah diseret oleh beruang." Mayat manusia dikatakan ditemui berhampiran dengan lokasi nahas, manakala nahas itu sendiri dipercayai berlaku akibat keadaan cuaca buruk.  Kaygorodova dan Kolesnyak dikatakan menjadi sebahagian daripada kumpulan pelancongan ke Kamchatka, dengan kos perjalanan itu memakan £4,250 ke kawasan yang penuh dengan beruang. Beruang, gunung berapi dan glasier menjadikan kawasan itu sebagai tempat pelancongan yang menarik bagi mereka yang mampu melakukan lawatan yang mahal. Kaygorodova adalah bekas pengurus di peruncit terkemuka Rusia TsUM dan Eldorado sebelum memiliki syarikat produk kebersihan. - Sumber: DailyStar <strong>Baca: <a href="https://kisahmalaysia.net/anjuran-pesta-bogel-hingga-600-lebih-pengunjung-yang-sertai/" title="Anjuran Pesta Bogel Hingga 600 Lebih Pengunjung Yang Sertai" rel="noopener" target="_blank">Anjuran Pesta Bogel Hingga 600 Lebih Pengunjung Yang Sertai</a></strong> <strong><a href="https://kisahmalaysia.net/ibu-gila-ini-jerut-mati-anaknya-tapi-menipu-cakap-anaknya-mengantung-diri-sendiri/" title="Ibu ‘gila’ ini jerut mati anaknya, tapi menipu cakap anaknya mengantung diri sendiri" rel="noopener" target="_blank">Ibu ‘gila’ ini jerut mati anaknya, tapi menipu cakap anaknya mengantung diri sendiri</a></strong> <strong><a href="https://kisahmalaysia.net/melecur-akibat-jajan-ice-smoke-dipercayai-keluarkan-api/" title="Hati-hati makan jajan ini, kanak-kanak ini melecur setelah api keluar daripada makanan ini" rel="noopener" target="_blank">Hati-hati makan jajan ini, kanak-kanak ini melecur setelah api keluar daripada makanan ini</a></strong>
Zoya Kaygorodova kiri

Stesen berita 5TV, memetik sumber tempatan, berkata: “Mayat pelancong yang maut selepas nahas helikopter Robinson di Kamchatka telah diseret oleh beruang.”

Mayat manusia dikatakan ditemui berhampiran dengan lokasi nahas, manakala nahas itu sendiri dipercayai berlaku akibat keadaan cuaca buruk.

Kaygorodova dan Kolesnyak dikatakan menjadi sebahagian daripada kumpulan pelancongan ke Kamchatka, dengan kos perjalanan itu memakan £4,250 ke kawasan yang penuh dengan beruang.

Beruang, gunung berapi dan glasier menjadikan kawasan itu sebagai tempat pelancongan yang menarik bagi mereka yang mampu melakukan lawatan yang mahal.

Kaygorodova adalah bekas pengurus di peruncit terkemuka Rusia TsUM dan Eldorado sebelum memiliki syarikat produk kebersihan. – Sumber: DailyStar

Baca: Anjuran Pesta Bogel Hingga 600 Lebih Pengunjung Yang Sertai

Ibu ‘gila’ ini jerut mati anaknya, tapi menipu cakap anaknya mengantung diri sendiri

Hati-hati makan jajan ini, kanak-kanak ini melecur setelah api keluar daripada makanan ini

Share This Story

Berita Berkaitan