Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Rogol nenek umur 100 tahun, lelaki ini mati diserang penduduk kampung

Rogol nenek umur 100 tahun, lelaki ini mati diserang penduduk kampung

Rogol nenek umur 100 tahun, lelaki ini mati diserang penduduk kampung – Selepas disyaki telah memperkos4 seorang warga emas berusia 100 tahun, lelaki berusia 22 tahun dilapor meningg4l dunia akibat diser4ng oleh sekumpulan penduduk kampung yang meng4muk.

Menurut pihak berkuasa, lelaki itu dilaporkan m4ut selepas mengalami keceder4an yang serius akibat diser4ng oleh sekumpulan peru’suh yang mar4h di kampung Karundori Runyenjes, Embu County di Kenya.

Rogol nenek umur 100 tahun, lelaki ini mati diserang penduduk kampung

Suspek yang merupakan seorang pelajar universiti dilaporkan telah menceroboh rumah mangs4 dan mero’golnya ketika wanita itu sedang tidur.

Wanita tersebut kemudiannya segera membunyikan penggera dan orang awam yang mendengarnya segera bergegas untuk membantunya.

“Penduduk yang mar4h telah bertindak balas dengan menangkap suspek lalu membawanya ke sekumpulan penduduk yang lain,” lapor Kenya Music.

Menurut laporan, kejadian itu telah dilaporkan kepada pihak polis oleh dua penduduk tempatan yang merupakan saksi utama di tempat kejadian.

Komander Polis Timur Embu Emmanuel Okanda, menggesa orang ramai supaya tidak bertindak melulu dengan mengambil tindakan sesuka hati.

Beliau juga berkata, siasatan sedang dijalankan berhubung dengan kejadian itu dan turut memberitahu bahawa may4t si m4ti telah dibawa ke bilik may4t di hospital Kyeni dan kini sedang menunggu laporan pemeriksaan bedah siasat.

Rogol nenek umur 100 tahun, lelaki ini mati diserang penduduk kampung

Warga emas tersebut dilaporkan telah dikejarkan ke hospital susulan daripada insiden terbabit. Namun, keadaannya kini sedang beransur pulih.

SUMBER : REALMERAH

Baca : Minyak Masak Paket Dikesan Diseludup Pemandu Warga Asing

[Video] Menakutkan ! Rupa Hantu Penanggal terakam dalam video undang perasaan seram netizen

RUU Perlindungan Perkahwinan Songsang Diluluskan di Parlimen, 267 wakil rakyat sokong

Share This Story

Berita Berkaitan