Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

[Video] Sempat rakam aksi jijik. Pemandu teksi menangis selepas ‘kantoi’ meraba wanita dalam teksi

[Video] Sempat rakam aksi jijik. Pemandu teksi menangis selepas ‘kantoi’ meraba wanita dalam teksi. Sukar sebenarnya bergelar sebagai seorang perempuan, kadang-kadang rasa cukup terancam apabila hendak keluar di khalayak ramai. Mana taknya, banyak sekali kejadian jenayah yang berlaku di luar sana melibatkan penganiayaan kepada golongan tersebut. Begitulah juga insiden yang turut berlaku kepada seorang gadis cantik dari Indonesia ini.

Walau bagaimanapun, Febriany Tuela bertindak bijak apabila sempat merakam secara live ketika bahagian pahanya cuba disentuh dan beberapa kali diraba oleh seorang driver teksi. Dalam video tersebut, pada awalnya menampakkan wajah gadis berkenaan yang tersenyum sebelum ia dipusing ke belakang untuk mengambil bukti.

[Video] Sempat rakam aksi jijik. Pemandu teksi menangis selepas 'kantoi' meraba wanita dalam teksi

Ketika ditahan pihak berkuasa sambil ditunjukkan video yang telah tular tersebut, pemandu berkenaan nyata terkejut. Bukan itu sahaja, dia juga dilihat menangis serta menunjukkan kekesalannya atas perbuatan terkutuk tersebut.

@pojokbogor Membalas @dava_ri Makanya Om… kalau gatelan jangan nyomot paha orang, comot bedak aja biar ilang gatelnya ya😅. #tiktokberita #pojokbogor ♬ Infeksi – Caessaria

Baca: [Video] Budak Lelaki Raba, Cium Punggung Penunggang Wanita Terima Padah

Merisaukan ! Kanak-kanak 5 tahun ini dah pandai buat aksi lucah pada orang lain

Guru Seni Dipecat Selepas Biarkan Murid Tidak Berpakaian Dan Merokok

Share This Story

Berita Berkaitan