Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

[Video] Seram ! Bayang wajah artis di lantai bertukar semasa buat rawatan

[Video] Seram ! Bayang wajah artis di lantai bertukar semasa buat rawatan

[Video] Seram ! Bayang wajah artis di lantai bertukar semasa buat rawatan. Perasan tak semenjak dua menjak ini, rawatan ‘chiropractic‘ yang sering memfokuskan masalah tulang belakang atau slipped disc sering menjadi pilihan ramai. Kalau di TikTok, ada beberapa pakar dalam bidang ini di Malaysia yang selalu mendapat tumpuan iaitu Master Chris Leong dan juga Aleyh Yusof

Rupa-rupanya, trend rawatan ini turut sama terkenal di negara jiran iaitu Indonesia. Menerusi satu rakaman YouTube, pasangan selebriti Lesti Kejora dan juga suami iaitu Rizky Billar juga tak melepaskan peluang untuk mendapatkan rawatan chiropractic berkenaan dengan salah seorang pakar di sana bernama Beemz Aryo.

Walau bagaimanapun sewaktu Lesti sedang meniarap di atas lantai untuk menerima rawatan tersebut, malah terjadi satu perkara yang cukup misteri. Pantulan bayangan penyanyi berkenaan jelas nampak berbeza dengan ekspresi yang dilakukan waktu itu. Imej tersebut dilihat cukup seram pula kerana seperti dalam keadaan marah.

[Video] Seram, bayang wajah di lantai bertukar semasa buat rawatan

@akunrandomygy13 Ada yang aneh gk sih? #lesti #PinterMilihTemen #fyp #horor ♬ Horror atmosphere piano & SE. – Kohrogi

Sumber Tiktok

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen akui terkejut apabila melihat semula tayangan video berkenaan. Pada awalnya, ramai yang menganggap ia mungkin hasil editing seseorang namun bila diperhatikan betul-betul agak mustahil untuk melakukannya.

Sumber : Kisah Dunia

[Video] Buaya muncul lagi di kawasan tumpuan ini, orang ramai diminta berhati-hati

[Video] Menakutkan ! Rupa Hantu Penanggal terakam dalam video undang perasaan seram netizen

Jumpa hantu nak buat apa? Ustaz ini ajar cara doa yang paling singkat dan mudah ingat

Share This Story

Berita Berkaitan