Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

“Ajak onani bersama” Pensyarah gila s3ks buat soalan kaji selidik lucah terhadap pelajar

Isu gangguan seksual bukanlah satu perkara yang boleh diambil ringan oleh mana-mana pihak dan setiap kes yang dilaporkan kepada pihak berkuasa haruslah diambil serius demi membendung gejala ini dari terus berleluasa.

Pun begitu, baru-baru ini seorang gadis @awwinnn_ di Twitter mendedahkan bahawa setahun yang lalu dia telah menerima gangguan seksual dari pensyarahnya.

Laporan mengenai kes itu telah dibuat kepada polis, namun sehingga sekarang masih tiada jawapannya.

Pensyarah minta buat soalan kaji selidik lucah?

Menurutnya, semua ini bermula apabila dia menghantar pesanan Whatsapp kepada pensyarahnya untuk bertanyakan mengenai assignment.

Walau bagaimanapun, pensyarah berkenaan meminta dia menjawab soalan kaji selidik yang kalau dilihat pada soalannya ia berunsur lucah.

Korang boleh tengok lebih lanjut di sini. Cuma nak ingatkan soalan-soalannya agak kurang menyenangkan. Jadi korang boleh skip kalau rasa tak selesa.

Menurutnya, ketika menjawab soalan tersebut dia hanya bersangka baik dengan pensyarah tersebut memandangkan banyak kes sexual harassment berlaku semenjak dua menjak ini.

Namun perkara ini bertambah buruk apabila pensyarah mula membuat panggilan telefon dan bertanyakan soalan ‘kotor’ serta mengajak melakukan onani.

Alami trauma, pelajar kumpul bukti dan buat laporan

Tambah @awwinnn_ lagi, setelah menyedari dirinya menerima gangguan seksual dan trauma akibat kes itu, dia bercadang untuk mengumpul bukti yang mana kemudian membuat laporan polis.

"Ajak melakukan onani" Pensyarah gila s3ks buat soalan kaji selidik lucah terhadap pelajar

Dakwanya, pihak polis juga sudah menerima segala bukti kes termasuklah telefon pintar dan sim card yang digunakan untuk proses forensik.

Namun setelah setahun berlalu sampailah sekarang, masih tiada update berkenaan kes tersebut dan pihak polis hanya memberi jawapan analisis forensik masih belum siap.

Bercakap kepada Lobak Merah, gadis ini juga berkata kertas siasatan mengenai kesnya itu masih lagi di Ibu Pejabat Kontinjen (IPK) polis sahaja.

Dia yang baru menamatkan pengajiannya pada Mac lalu juga telah dihubungi pihak universiti berkaitan hal ini. Namun menurutnya, pihak universiti hanya bertanyakan mengenai sama ada kes ini telah digugurkan ataupun tidak.

Katanya lagi, kes ini masih lagi berjalan dan dia sudah bertanyakan kepada pegawai yang bertugas untuk mengesahkan status kesnya itu. – SUMBER: LOBAK MERAH

Baca: Aliff Syukri ucap terima kepada netizen walaupun kena kecam lagu Baby Sayang lagi popular dari Blackpink

Lelaki ‘gila’ gunting bendera Malaysia

Kantoi ada hubungan sulit, suami sengaja ejek isteri gemuk dan gelar pelacur

Share This Story

Berita Berkaitan