Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Aliff Syukri ucap terima kepada netizen walaupun kena kecam lagu Baby Sayang lagi popular dari Blackpink

ALIP

Aliff Syukri ucap terima kepada netizen walaupun kena kecam lagu Baby Sayang lagi popular dari Blackpink.Lagu dangdut, Baby Sayang nyanyian duet usahawan sensasi, Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman dan penyanyi, Baby Shima sedang trending nombor satu di YouTube selepas 10 jam dimuat naik di platform tersebut semalam.

ALIP

Tinjauan Kosmo! di YouTube hari ini menyaksikan ‘Baby Sayang’ masih kekal di tangga pertama mengatasi beberapa video muzik lain seperti Blackpink.

Sehingga kini, video muzik tersebut berjaya menerima lebih 300,000 tontonan kurang dari 24 jam.

Terdahulu, Aliff Syukri memaklumkan bakal mengundur diri dari media sosial disebabkan beberapa perkara yang timbul berkaitan dirinya.

Namun, selang beberapa hari, usahawan tersebut dilihat kembali aktif di TikTok bagi mempromosikan lagu terbaharunya itu yang mula dilancarkan semalam.

Rata-rata orang ramai menyifatkan Aliff Syukri sebagai seorang yang ‘pekak telinga’ dan tidak serik walaupun dikecam bertubi-tubi ekoran beberapa video yang dikongsinya sebelum ini dikatakan kurang sopan.

Terbaharu, Aliff Syukri memuat naik video berterima kasih kepada orang ramai yang masih sudi menonton serta mendengar lagu Baby Sayang sehingga trending di YouTube.

Katanya, dia tidak mengejar populariti malah hanya ingin menghiburkan orang ramai dengan hasil seninya. – KOSMO! ONLINE

Baca: Memalukan ! Kini video Aliff Syukri tak malu joget ghairah bersama Baby Shima

“Kaya tapi bodo” Dato’ Aliff Syukri dikecam buat gaya luc4h atas katil

Memalukan ! Dahlah terpalit rasuah LCS, kini filem Tamil ini pun kutuk Malaysia terkenal dengan rasuah

Share This Story

Berita Berkaitan