Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Memalukan ! Kini video Aliff Syukri tak malu joget ghairah bersama Baby Shima

ALIF SYUKRI TAK MALU

Kontroversi lagi ! Kini video Aliff Syukri tak malu joget ghairah bersama Baby Shima . Nama Datuk Seri Aliff Syukri sekali lagi jadi bualan apabila mencetuskan kontroversi dengan memuat naik muzik video lagu dangdutnya menari ghairah bergandingan dengan penyanyi Baby Shima.

Lantaran itu, Pendakwah bebas dan Pencetus Ummah (PU) Syed Mohd Bakri di Instagram miliknya telah menegur Aliff Syukri secara terbuka dan memohon agar Aliff membatalkan hasrat untuk melancarkan muzik video lagu dangdut terbaharunya yang dilihat keterlaluan.

Tambah PU Syed, dia turut mengingatkan Aliff agar memikirkan perasaan isteri dan anak-anak apabila mereka melihat aksi tidak sewajarnya itu yang dipertontonkan di khalayak ramai. Malah, PU Syed mahu Aliff berfikir terlebih dahulu sebelum melakukan perkara dilarang agama.

“Kamu ada nama dan pangkat, tolonglah berfikir sebelum melakukan perbuatan mungkar. Fikir halal haram, fikir pahala dan dosa dan fikir mati kita.

“Fikirkan bersama wahai Aliff Syukri. Datuk Seri minta maaf saya tak sebut pangkat. Yang penting nama kamu Aliff Syukri, yang penting kamu takut kepada Allah SWT lebih daripada kamu takut kehilangan harta sendiri,” ujar PU Syed. – TheVocket

Baca: “Kaya tapi bodo” Dato’ Aliff Syukri dikecam buat gaya luc4h atas katil

[Video] Menakutkan ! Rupa Hantu Penanggal terakam dalam video undang perasaan seram netizen

Majikan gila s3ks rakam pekerja sendiri buang air besar di sebuah klinik di Melaka

Share This Story

Berita Berkaitan