Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Seram ! Selepas menonton filem Pengabdian Setan 2, orang ramai serbu rumah pangsa lama ini

RUMAHPANGSA

Seram ! Selepas menonton filem Pengabdian Setan 2, orang ramai serbu rumah pangsa lama yang 15 tahun ditinggalkan ini. Filem Pengabdi Setan 2 Communion dari Indonesia telah mula ditayangkan di Malaysia beberapa hari yang lalu dan filem tersebut mendapat pujian daripada para penonton.

‘Hype’ filem tersebut dapat dirasai dan disebabkan filem itu, rumah pangsa yang menjadi lokasi penggambaran Pengabdi Setan 2 telah diserbu oleh segelintir penonton.

@jodyadit LOKASI SHOOTING FILM PENGABDI SETAN 2 BARENG @nadiaomara @andiniafrilia97 seru! #pengabdisetan2 ♬ original sound – 🔥👻HORROR FREAKS👻🔥

@jodyadit UDAH DILOKASI NIH, PERTAMA DI AKUNNYA @NadiaOmara ♬ original sound – 🔥👻HORROR FREAKS👻🔥

Menurut laporan, rumah pangsa di Bekasi, Jakarta telah lama tidak berpenghuni selama 15 tahun telah menjadi tumpuan orang ramai terutama sekali mereka yang telah menonton filem Pengabdi Setan 2.

Disebabkan terlalu ramai orang yang bertindak menyerbu lokasi penggambaran tersebut, pihak keselamatan yang menjaga bangunan itu bertindak untuk ‘mengharamkan’ kunjungan sesiapa pun ke flat berkenaan bagi mengelakkan kejadian tidak diingini berlaku.- The Vocket

Baca: Nenek ni buat aksi ‘Terlampau’ bukan sekali tapi empat kali…

Kurang ajar ! Mamat India ini sengaja buat provokasi hina Islam

“Orang Bodoh je anggap solat boleh elak Covid19 !”

Share This Story

Berita Berkaitan