Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Aktiviti ‘rare’ ini anda mesti cuba apabila datang ke Langkawi

Aktiviti ‘rare’ ini anda mesti cuba apabila datang ke Langkawi. Pulau yang penuh lagenda, Langkawi menjadi destinasi pilihan pelancong tempatan dan juga luar negara untuk melancong. Sudahlah cantik, banyak aktiviti yang boleh dilakukan apabila berkunjung ke Langkawi.

Lebih menarik, buat anda yang takut untuk snorkeling di laut, anda boleh snorkeling melihat hidupan laut di dalam kolam renang sahaja. Terbaharu, tular di TikTok beberapa video yang memaparkan aktiviti snorkeling di dalam kolam renang dan terdapat banyak ikan di dalam kolam terbabit.

@dik_wan96 Baru mai mana nk tau dia tak kacau orang 🤣 #perdanaquayecomarinepark #langkawi ♬ Tiba-Tiba Speed Up – liriklaguツ

@langkawichannel Yang takut ayaq laut dalam tu boleh la mai Snorkeling dekat sini📍. #perdanaquayecomarinepark #fyp #langkawi ♬ Tiba-Tiba Speed Up – liriklaguツ

Menarik, bukan? Untuk pengetahuan anda, tarikan ini terletak di Perdana Quay Eco Marine Park dan dibuka setiap hari dari jam 9.30 pagi hingga 7.30 petang.

Harga tiket masuk ke Perdana Quay Eco Marine Park ini bermula dari RM138 dan banyak aktiviti menarik yang boleh anda lakukan di sini selain snorkeling iaitu sea walking, diving dan banyak lagi. Memang rugi tidak singgah jika anda ke Langkawi.

Ikuti kami untuk mendapatkan kisah-kisah yang menarik di
Facebook : https://www.facebook.com/KisahMalaysia.Net
Instagram : https://www.instagram.com/kisahmalaysianet/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@muhdfaris009
Whatsapp : https://chat.whatsapp.com/I1RBATp5Ul72Xz1RQKXO67
Telegram : https://t.me/+o3Bh2AslpYUzY2E9

Baca : Kanak-kanak maut ditimpa hujan batu

Wanita kena tikam selepas minta putus hubungan

Sumpah baiah atas nama Allah lebih baik dari RUU Lompat Parti – Hadi Awang

Share This Story

Berita Berkaitan