Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Anak 3 tahun mengadu sakit di bahagian k3maluan selepas balik sekolah rupa-rupanya…

Anak 3 tahun mengadu sakit di bahagian k3maluan selepas balik sekolah rupa-rupanya...

Anak 3 tahun mengadu sakit di bahagian k3maluan selepas balik sekolah rupa-rupanya……Seorang pemandu bas sekolah ditahan selepas didakwa merogol seorang kanak-kanak tiga tahun di dalam sebuah bas sekolah di bandar Bhopal, India.

Memetik laporan NDTV, pemandu bas dan seorang lagi pembantu yang turut berada di dalam bas itu kini ditahan pihak berkuasa.

Dalam pada itu, Menteri Dalam Negeri Madhya Pradesh, Narottam Mishra memaklumkan siasatan terhadap pihak pengurusan sekolah kanak-kanak itu sedang dijalankan atas dakwaan cuba menyembunyikan kes ini.

Difahamkan perkara itu disedari ibu kanak-kanak berkenaan selepas berasa curiga pakaian anaknya bertukar manakala pakaian lama diletakkan di dalam beg.

Wanita itu kemudian bertanya guru sekolah dan pengurusan tadika tetapi mereka menafikan perkara itu.

Segalanya terbongkar selepas kanak-kanak itu mengadu sakit pada bahagian kemaluan dan menceritakan apa yang berlaku kepadanya.

Kes disiasat di bawah Kanun Keseksaan Seksyen 376-AB (rogol kanak-kanak perempuan di bawah umur 12 tahun) dan Akta Perlindungan Kanak-Kanak India daripada Kesalahan Seksual (POCSO).

Baca: Pelajar sekolah di Kelantan dirogol dan diliwat

Warga emas raba bahagian sulit remaja kena penjara 10 tahun, sebelum ini dia juga pernah rogol remaja yang sama

Syaitan bertopeng manusia, guru Quran rogol remaja perempuan OKU beberapa kali sebelum diselamatkan pihak berkuasa

Share This Story

Berita Berkaitan