Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Cerita dah sedap, tapi hos ‘bodoh’ yang merokok buat netizen terganggu

Cerita dah sedap, tapi hos ‘bodoh’ yang merokok buat netizen terganggu.Selepas klip temubual pelakon cilik Puteri Balqish tersebut tular di media sosial, boleh dikatakan ramai yang bersimpati dengan Puteri Balqis atau lebih mesra dikenali sebagai Aqish kerana terpaksa mengalami kehidupan kanak-kanak yang agak ‘gelap’ disebabkan nafsu bapa kandung sendiri.

Netizen turut bersimpati, tapi…

Hos selamba merokok

Walau bagaimanapun, turut ada juga yang tidak selesa apabila Aqish berkongsikan kisah hidupnya bersama dengan hos dari siaran YouTube ‘Bros Gang TV’ kerana dilihatkan mereka bersikap kurang sensitif dalam mengendalikan podcast tersebut selepas selamba merokok di hadapan pelakon itu.

Kerap guna bahasa kasar

Malah, mereka juga dilihatkan beberapa kali mengeluarkan kata-kata kesat apabila Aqish menceritakan tentang sisi gelap bapanya.

Isu ini turut mendapat perhatian Menteri Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun dengan menyatakan bahawa pihaknya bersedia untuk membantu pelakon cilik itu untuk siasatan lanjut sekiranya ada laporan yang dibuat.

Sumber: Twitter

Ikuti kami untuk mendapatkan kisah-kisah yang menarik di
Facebook : https://www.facebook.com/KisahMalaysia.Net
Instagram : https://www.instagram.com/kisahmalaysianet/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@muhdfaris009
Whatsapp : https://chat.whatsapp.com/I1RBATp5Ul72Xz1RQKXO67
Telegram : https://t.me/+o3Bh2AslpYUzY2E9

Baca : Seram ! Ahli arkeologi jumpa satu rangka mayat perempuan yang sangat pelik, ada sesuatu yang melekat dirangka mayat tersebut

Kejam ! Wanita bunuh bayi sendiri bakal berdepan hukuman mati

Cukup perasuah dipilih ketika PRN Johor dan Melaka, jangan ulangi di PRU15 nanti – Tun Mahathir

Share This Story

Berita Berkaitan