Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Hati-hati membuang air di R&R, lelaki ini jadi mangsa…

Hati-hati membuang air di R&R, lelaki ini jadi mangsa…
Tular di laman Facebook baru-baru ini mengenai sebuah hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Kamal yang terkejut apabila dia menjadi sasaran serangan seksual ketika menggunakan tandas awam.

Menerusi video tersebut, Kamal mendedahkan dia telah menjadi mangsa kepada seorang lelaki gila seks yang betindak merakam ketika dia sedang membuang air besar.

Difahamkan, kejadian tersebut berlaku di tandas lelaki Hentian Rehat dan Rawat (R&R) di Dengkil, Selangor pada Ahad malam.

Lelaki sekarang pun dah tak selamat! Tengah memerut boleh pula dia rakam filem daripada bawah tandas. Nasib baik aku jenis kalau memerut mata melilau.

Menurut Kamal, susulan kejadian itu, perakam lelaki itu itu pada mulanya ditahan dan kemudian melarikan diri sebelum ditangkap semula.

Bila tanya asal lari, katanya mana ada lari. Lepas tu boleh pula dia kata nak hentak dia hentak je la. Ingat aku tak tahu undang-undang? Paling pun pusing kat kita juga salah.

Malah, apa yang lebih mengejutkan apabila melihat di dalam telefon bimbit si perakam yang dirampas, terdapat banyak video orang awam dipercayai dirakam tanpa pengetahuan di dalam tandas berkenaan.

Menerusi video tersebut, dapat dilihat aksi lelaki-lelaki lain sedang membuang air dan turut memperlihatkan alat sulit mereka.

Meninjau di ruangan komen, perkongsian video itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada orang ramai yang rata-ratanya mengecam tindakan lelaki itu dan membangkitkan kemarahan netizen.

Tolonglah lindungi kami kaum lelaki ni. Dah la tak ramai, diganggu pula – Netizen.
“Pakai kereta H mampu, setakat nak dapat perempuan bukan la susah. Laki juga kau bernafsu,” tulis seorang pengguna Facebook.

Ikuti kami untuk mendapatkan kisah-kisah yang menarik di
Facebook : https://www.facebook.com/KisahMalaysia.Net
Instagram : https://www.instagram.com/kisahmalaysianet/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@muhdfaris009
Whatsapp : https://chat.whatsapp.com/I1RBATp5Ul72Xz1RQKXO67
Telegram : https://t.me/+o3Bh2AslpYUzY2E9

Baca : Umpama filem cinta, wanita tinggalkan kemewahan demi cinta sejati

Puteri Balqis dedah sisi hitam kehidupan bersama ayah kandungnya yang bernafsu binatang

Gagal menyihir orang Islam, bomoh ini dedah kenapa ia sangat susah

Share This Story

Berita Berkaitan