Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Isteri kantoi dengan laki lain di hotel, rupa-rupanya ada cerita lain yang berlaku

Isteri kantoi dengan laki lain di hotel, rupa-rupanya ada cerita lain yang berlaku. Terdahulu, suami wanita itu mengesyaki isterinya berlaku curang kerana terjumpa nombor telefon lelaki lain di Whatsapp.

Lebih membuatkan dia berasa curiga adalah kerana isternya itu sering curi-curi keluar dan tinggalkan anak mereka berusia 11 bulan di rumah.

“Isteri saya memang selalu keluar dari rumah tanpa izin saya dan tinggalkan anak kami. Disebabkan itulah saya mula curiga dengannya.”.

Seorang wanita yang merupakan isteri kepada anggota polis di Indonesia menjadi perhatian netizen dan warganet selepas rakaman menunjukkan dia kantoi curang tular di TikTok.

@triple88888 no comment daahhh🤷‍♀️🤦‍♀️#fypシ #perselingkuhan#fyp#CariTerusRasamu ♬ suara asli – triple88888

Menerusi video tersebut, wanita itu dilihat sedang memakai baju tidur yang agak seksi dan lelaki itu pula hanya berseluar pendek.

Difahamkan, lelaki tersebut merupakan bekas kekasih wanita itu dan mereka berdua telah kantoi ‘check in’ di sebuah hotel. Perbuatan terkutuk tersebut malah disaksikan oleh suaminya dan beberapa orang lain termasuk pihak berkuasa.

Bagaimanapun, wanita itu telah tampil memberi penjelasan dan berkata bahawa dia sebenarnya menjadi mangsa pukul dan dera suaminya.

Dia juga pernah membuat laporan polis namun berkali-kali juga ia ditarik balik kerana termakan pujuk rayu si suami tetapi beberapa bulan kemudian dia akan didera lagi oleh lelaki tersebut.

Situasi itu sudah banyak kali berlaku namun dia akui mengalah dan masih bersama suaminya kerana memikirkan anak mereka yang masih kecil.

“Saya minta maaf sebab saya memang salah cuma saya terngiang-ngiang dia kata yang saya ni tak laku dan tak boleh dapatkan lelaki bujang jadinya saya buktikan apa yang dia cakap.”

Ikuti kami untuk mendapatkan kisah-kisah yang menarik di
Facebook : https://www.facebook.com/KisahMalaysia.Net
Instagram : https://www.instagram.com/kisahmalaysianet/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@muhdfaris009
Whatsapp : https://chat.whatsapp.com/I1RBATp5Ul72Xz1RQKXO67
Telegram : https://t.me/+o3Bh2AslpYUzY2E9

Baca : Penjarakan Najib tak beri kesan pada UMNO, kekal sebagai 100% parti Rasuah – Tun Mahathir

Untung orang Perak, tak payah susah-susah nak ambil lesen kenderaan..

Ngeri ! Kecuaian punca lelaki maut selepas kepala tersepit di antara dua kontena

Share This Story

Berita Berkaitan