Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Nafsu pelik lelaki ini tiba-tiba cium kaki wanita undang pelbagai reaksi netizen

Nafsu pelik lelaki ini tiba-tiba cium kaki wanita undang pelbagai reaksi netizen. Seperti yang berlaku baru-baru ini, ada seorang lelaki membuat satu perbuatan ‘gila’ terhadap seorang pekerja wanita di sebuah kedai pakaian, video yang telah meraih sebanyak 462K jumlah tontonan dari TikTok @majoritiofficial ini telah mendatangkan pelbagai reaksi netizen.

Lelaki tersebut dilihat seperti meminta pekerja wanita untuk ambil sesuatu di tempat yang tinggi, pekerja wanita tersebut dilihat panjat bangku untuk mencapai barang tersebut.

Jadi, ketika wanita tesebut sedang mencuba untuk mengambilnya menggunakan batang kayu pencangkuk, lelaki tersebut secara tiba-tiba membuat aksi ghairah dengan mencium kaki wanita tersebut sebelum dihalau.

Dalam video berdurasi 21 saat itu, rakaman dari CCTV menunjukkan kejadian berlaku di sebuah kedai pakaian, jika diperhatikan, ia seperti kedai untuk pakaian kanak-kanak.

@majoritiofficial Dapat Kat Min, Min Pukul2 Dia Guna Batang Kayu Tu. GERAM Ramai Sangat Orang Gila Sekarang #beritaditiktok #trendingnewsmalaysia ♬ original sound – Majoriti Official

Perangai manusia sekarang memang pelik-pelik, ada je tindakan aneh-aneh yang segelintir golongan ini lakukan kepada mangsa. Kadang-kadang ianya boleh berlaku dalam jua keadaan dan tak terjangkau dek akal pun.

Pastinya ia mengundang kemarahan netizen, bagaimanapun ada yang menyindir dan ada juga yang membuat andaian bahawa lelaki tersebut mungkin mengamalkan ilmu hitam.

Dalam pada itu, ramai juga yang bimbang dan takut apabila melihat kejadian tersebut. Nasiblah ada CCTV, kalau tak memang susah. -Agensi

Ikuti kami untuk mendapatkan kisah-kisah yang menarik di
Facebook : https://www.facebook.com/KisahMalaysia.Net
Instagram : https://www.instagram.com/kisahmalaysianet/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@muhdfaris009
Whatsapp : https://chat.whatsapp.com/I1RBATp5Ul72Xz1RQKXO67
Telegram : https://t.me/+o3Bh2AslpYUzY2E9

Baca : Skandal 1MDB : Had limit kad kredit Najib sebanyak 3 juta, namun Najib sedikit pun tak persoalkan

Ngeri ! Kecuaian punca lelaki maut selepas kepala tersepit di antara dua kontena

Hanya ‘Subsidi’ bagi penjawat awam yang sesuai dilaksanakan sekarang

Share This Story

Berita Berkaitan