Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Terhidu gas beracun, pasangan kekasih maut dalam kereta

Terhidu gas beracun, pasangan kekasih maut dalam kereta. Sepasang kekasih muda ditemui maut dalam sebuah kereta jenis Perodua Kancil di pekarangan Kompleks Jawatankuasa Penyelaras dan Pembangunan Dewan Undangan Negeri (JAPERUN) Ayer Limau, di sini, pagi tadi.

Dalam kejadian kira-kira pukul 9.20 pagi itu, pelajar perempuan tingkatan empat dan teman lelakinya yang berusia 20 tahun disahkan maut selepas dipercayai terhidu karbon monoksida.

Timbalan Ketua Polis Melaka, Datuk Razali Abu Samah berkata, kedua-dua mereka ditemui lengkap berpakaian di bahagian pemandu dan penumpang hadapan selain kenderaan itu turut diselubung menggunakan kanvas.

“Siasatan awal polis mendapati, pasangan ini dipercayai berada di pekarangan kompleks JAPERUN ini sejak petang semalam selepas remaja perempuan itu difahamkan dihantar ke kawasan berkenaan oleh rakannya untuk bertemu mangsa lelaki yang juga teman lelakinya.

“Setakat ini kita tidak kesan apa-apa unsur jenayah yang mana mereka ini lengkap berpakaian dan kepala remaja perempuan itu dilentokkan di bahu lelaki berkenaan,” katanya ketika ditemui di sini hari ini.

Mengulas lanjut katanya, pihaknya bagaimanapun percaya tidak berlaku sebarang perbuatan sumbang dan pasangan itu dipercayai sengaja duduk di kawasan berkenaan dalam keadaan enjin kenderaan dihidupkan sebelum tertidur.

“Remaja perempuan yang berasal dari Lubok China ini masih bersekolah manakala remaja lelaki yang berasal dari Kuala Sungai Baru pula baharu menamatkan pengajian dari sebuah Institut Pengajian Tinggi (IPT) di Kelantan.

“Pihak polis juga percaya kereta Perodua Kancil yang merupakan milik bapa mangsa lelaki itu telah kehabisan minyak memandangkan ia dihidupkan dalam tempoh masa yang lama,” kata beliau.

Katanya, kes berkenaan diklasifikasikan sebagai mati mengejut dan kedua-dua mangsa dihantar ke Hospital Melaka bagi proses bedah siasat.

Ikuti kami untuk mendapatkan kisah-kisah yang menarik di
Facebook : https://www.facebook.com/KisahMalaysia.Net
Instagram : https://www.instagram.com/kisahmalaysianet/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@kisahmalaysia?_t=8VTi1Qrzqqo&_r=1
Whatsapp : https://chat.whatsapp.com/I1RBATp5Ul72Xz1RQKXO67
Telegram : https://t.me/+o3Bh2AslpYUzY2E9

Baca : Wanita ini kena scam sampai muka jadi hodoh

Isteri kantoi dengan laki lain di hotel, rupa-rupanya ada cerita lain yang berlaku

Selamat tinggal pelitup muka !

Share This Story

Berita Berkaitan