Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Artis popular hamilkan gadis cuba tutup perbuatan keji

Artis popular hamilkan gadis cuba tutup perbuatan keji

Artis popular hamilkan gadis cuba tutup perbuatan keji. Kecoh di media sosial seorang penyanyi lelaki popular tanah air dikatakan terpaksa mengahwini seorang gadis kerana sudah terlanjur. Biar betul?

Menurut laporan Boom, pada awalnya seorang individu berkongsi foto menunjukkan pasangan itu memakai pakaian sedondon berwarna putih.

Artis popular hamilkan gadis cuba tutup perbuatan keji

Menurut individu berkenaan, mereka baru saja bernikah selepas penyanyi lelaki itu baru putus cinta. Bukan tu jer, salah satu sebabnya mereka bernikah adalah kerana sudahpun terlanjur untuk menutup perut si wanita yang hamil anak luar nikah itu.

Difahamkan menurut sumber, gadis berkenaan adalah isterinya yang baru sahaja dinikahi dan dia bukanlah siapa-siapa dalam industri hiburan.

Namun lebih mengejutkan, tambah si tukang cerita, remaja yang baru sahaja putus cinta itu mengahwini gadis tersebut disebabkan sudah terlanjur.

Bukan itu sahaja, gara-gara keterlanjuran, pernikahan terpaksa dilakukan bagi menutup perut si wanita yang didakwa telah ‘membusung’ kerana hamil anak luar nikah.

Artis popular hamilkan gadis cuba tutup perbuatan keji

Astaghfirullah, andai betul dakwaan diperkatakan di pemberi maklumat, maka tidak hairanlah selama ini si lelaki digelar buaya ataupun playboy oleh bekas teman wanitanya.

Semoga pasangan dimaksudkan insaf dan menghadapi kehidupan mendatang dengan bahagia hingga ke syurga.

Baca: Aksi panas dan ‘seksi’ atas katil artis ini kena kecam netizen

Hampir-hampir nampak bu*h dada, netizen tegur artis muda ini semakin berani berpakaian seksi

Fesyen seksi ! Pakai tudung tapi nampak bentuk badan, artis ini terima teguran netizen

Share This Story

Berita Berkaitan