Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

“Azmin Ali kurang ajar dan penipu besar !” – Mukhriz Mahathir

"Azmin Ali kurang ajar dan penipu besar !" - Mukhriz Mahathir

“Azmin Ali kurang ajar dan penipu besar !” – Mukhriz Mahathir. Presiden Pejuang Mukhriz Mahathir memanggil Azmin Ali sebagai “kurang ajar” kerana mendakwa Dr Mahathir Mohamed meletak jawatan perdana menteri kerana sikap “pelupanya”.

Mukhriz turut mempersoalkan kesahihan dakwaan Azmin yang juga pengerusi Perikatan Nasional (PN) Selangor yang kononnya beliau “bersembang selama dua jam dengan Mahathir untuk membincangkan episod Langkah Sheraton”, baru-baru ini.

“Azmin memang penipu besar. Dengan pemimpin penipu macam ini, rakyat wajib tolak,” tulis Ahli Parlimen Jerlun itu, di Instagram miliknya.

Hari ini, MalaysiaGazzette melaporkan, Azmin ketika melancarkan persidangan dan jentera pilihan raya Bersatu Selangor, mendakwa Mahathir meletakkan jawatan perdana menteri pada 2020 kerana sikap pelupanya.

Beliau dipetik berkata, perkara itu didedahkan selepas mengadakan pertemuan bersama negarawan negara itu, baru-baru ini.

“Tun Dr Mahathir pun pening, akhirnya dia letak jawatan. Dia panggil saya baru-baru ini, dia kata Azmin apa berlaku di Langkah Sheraton, saya kata tak ada langkah (Sheraton).

“Saya duduk dua jam bersama Tun dan saya kata tidak ada langkah cuma makan-makan sahaja.

“Tun letak jawatan kenapa? Itulah, entah saya lupa,” kata Azmin mengulangi percakapan Mahathir di hadapan lebih 3,000 ahli PN, pada majlis di Shah Alam.

Baca: “Kamu ini bodoh !” Lepas kena pecat Zaharin maki cukup-cukup pemimpin UMNO

Rupanya ini sebab UMNO pecat Zaharin dan gantung keahlian Tajuddin

Penipuan akan berlaku jika PRU dilakukan dalam musim banjir – Tun M

Share This Story

Berita Berkaitan