Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Ini dia remaja paling kaya di Malaysia

Ini dia remaja paling kaya di Malaysia, gadis Kelantan berumur 19 tahun. Budaya berniaga dalam kalangan wanita Kelantan bukanlah satu perkara yang pelik, malah merupakan satu budaya keusahawanan yang unik dan wajar dicontohi.

Tidak dinafikan, produk kecantikan dan kesihatan ni negara kita tumbuh bak cendawan tumbuh selepas hujan.

Paling kaya di Malaysia

Terbaharu, usahawan muda produk minuman kesihatan dari Kelantan iaitu Ayunie sekali lagi menjadi bualan netizen gara-gara mend4kwa dirinya sebagai remaja paling kaya di Malaysia sehingga mencetuskan reaksi dan kritikan ramai.


Menerusi video yang dimuat naik oleh Ayunie di laman TikToknya, kelihatan Ayu sedang menyambut kedatangan produknya yang baru restock semula dengan menaiki sebuah lori.

Bagaimanapun, dalam video tersebut Ayu mend4kwa dia adalah remaja paling kaya di Malaysia tidak sama seperti dengan remaja lain yang sedang bertungku$ lumus habiskan pembelajaran mereka di Kolej pada usia 19 tahun.

Susulan itu, ramai yang tidak berpuas hati dengan kenyataan beran1 beliau, malah netizen turut bertanya dari mana dia ‘membeli’ keyakinan tersebut dengan mengeluarkan d4kwaan seperti itu kerana terdapat lebih ramai lagi individu yang lebih kaya berbanding dirinya.

Baca kisah ni pula:

Penjenayah ‘kayangan’ tidak digari, pengamal media pula digari dan didakwa – Tun Mahathir

Kekayaan Queen Elizabeth 2 ini buat anda melopong..

Orang terkaya didunia mahu beli Manchester United


Share This Story

Berita Berkaitan