Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Jijik ! Lelaki c4bul dua wanita ketika sedang solat di masjid

Jijik ! Lelaki c4bul dua wanita ketika sedang solat di masjid

Jijik ! Lelaki c4bul dua wanita ketika sedang solat di masjid. Seorang lelaki dikesan melakukan gangguan seksual terhadap dua jamaah perempuan yang sedang melaksanakan solat di Masjid Al-Amin di Jalan Bekasi Barat Jakarta Timur.

Aksi jijik tersebut dirakam melalui CCTV dan dimuat naik oleh akaun Instagram @warungjurnalis dan segera menjadi viral.

Pelaku dilihat memakai kemeja-T kelabu dan seluar jeans biru. Dia juga membawa sarung kotak-kotak ungu. Lelaki itu pada mulanya memasuki ruang solat ketika empat jemaah wanita sedang menunaikan solat Asar. Pelaku kemudian berdiri di belakang empat orang jemaah. Dia kemudian menanggalkan seluarnya dan memakai sarung tangan.


Perbuatan keji pelaku tersebut dimulakan dengan melipat sarungnya separuh ke atas. Dia kemudian menghampiri salah seorang jemaah wanita yang memakai telekung putih. Ketika wanita itu sedang rukuk, pelaku segera meletakkan kemaluannya pada punggung mangsa.

Tidak cukup dengan itu, pelaku kemudian melakukan perkara yang sama kepada jemaah yang memakai telekung berwarna ungu. Perbuatan terkutuk tersebut kemudiannya disedari oleh seorang lagi jemaah wanita.

Saksi ketika itu terus menegur pelaku. Pelaku kemudiannya dengan bersahaja mengambil seluarnya yang terletak di atas lantai dan keluar dari masjid tersebut.

Ketua Polis Jatinegara, Kompol Yusuf mengesahkan kejadian itu. Katanya, penjenayah itu telah ditahan oleh Polis Metro Jakarta Timur. “Penjenayah itu segera ditangkap hari ini. Sekarang dia berada di Polis Resort,” kata Yusuf.

Baca: Warga emas m4ut dibelasah ketika solat di masjid

Konsert liar depan masjid kerajaan PAS Kedah gagal kawal konsert?

Viral video hina solat, rupanya ini wanita disebalik topeng tersebut

Share This Story

Berita Berkaitan