Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

JIMAT ! McDonald buat promo. Diskaun sampai 68%!!

Jimat ! McDonald buat promo. Diskaun sampai 68%!!. Semua benda naik harga sekarang, jadi makan pun perlu berjimat. Tapi, tahu tak McDonald’s ada promo untuk korang! Jom kami kongsikan bagaimana cara untuk nikmati McD dengan berjimat banyak.

Promo McDelivery Carnival

Jimat ! McDonald buat promo. Diskaun sampai 68%!!

Dari sekarang hingga 31 Oktober ini, McDelivery Carnival berlangsung menawarkan diskaun harga untuk beberapa menu Spicy Chicken McDeluxe dan Spicy McCrispy khas untuk penggemar McDonald’s.


Nak lebih jimat, pesan Spicy Chicken McDeluxe & Spicy McCrispy dengan:

Ala Carte melalui McDelivery Carnival, nikmati diskaun 40%

Jimat ! McDonald buat promo. Diskaun sampai 68%!!

Bayangkan boleh nikmati ala carte Spicy McCrispy Chicken dengan potongan 40%, hanya bayar RM6.96 je guys! Spicy Chicken McDeluxe pula hanya dari RM7.75 SAHAJA! Memang berpatutan, tak grab masa promo ni memang rugi betul!

Tawaran Crazy Hour

Jimat ! McDonald buat promo. Diskaun sampai 68%!!

Nak makan berdua dengan kawan? Pesan je Spicy Chicken McDeluxe atau Spicy McCrispy melalui McDelivery dari jam 3 petang hingga 6 petang dan 10 malam hingga 12 tengah malam untuk promo Crazy Hour. Jangan terlepas pula tau!

Jimat hingga 68% dengan Super Value Meals

Jimat ! McDonald buat promo. Diskaun sampai 68%!!

Selera besar tapi nak jimat? Cuma perlu pesan Super Value Meals. Dengan setiap Super Value Meals ini korang boleh buat tambahan item tambahan mengikut pilihan masing-masing dan dapatkan diskaun sehingga 68%!

Malas menunggu? Tak ada masalah

Jimat ! McDonald buat promo. Diskaun sampai 68%!!

Kadang-kadang bila dah balik kerja, lapar pula, ambil masa pula kalau nak pesan dan tunggu rider kan? Korang juga boleh nikmati promo ini untuk buat pesanan Drive-Thru serta Pesan & Ambil. Lebih mudah dan cepat. Ada bermacam-macam penjimatan korang boleh tebus melalui McD App sama ada Drive-Thru atau di restoran juga.

Baca: PROMOSI !! Jualan Clearance Stok Barangan APPLE, Iphone Serendah RM769

Promosi pakaian dalam Calvin Klein, Baby Shima buat komen berani mati

Rebut sekarang ! AirAsia tawar 5 juta tempat duduk PERCUMA

Share This Story

Berita Berkaitan