Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Panas!! Geng Sepahtu akhirnya buka mulut, dedah perangai sebenar Shuib

Panas!! Geng Sepahtu akhirnya buka mulut, dedah perangai sebenar Shuib. Pelawak Rahim menjelaskan hubungan Sepahtu dengan Shuib masih baik dan tidak pernah ada isu bermasam muka.

Menurut Rahim, Shuib adalah ahli yang tiada pengganti dan terbuka jika dia hendak bekerjasama di masa akan datang.

“Terus-terang antara kami tiada apa isu dan baik-baik sahaja walaupun Shuib sudah tidak bersama Sepahtu.

“Kami memang sudah tidak berada di pentas yang sama tapi masih berkawan dan berhubung.

“Saya tak pasti jika sebelum ini Shuib ada merajuk. Mungkin dia terasa hati dengan industri sahaja bukan dengan kami.

“Dengan kami memang sentiasa terbuka untuk dia datang dan bekerjasama seperti sebelum ini menjadi cameo untuk Sepahtu Reunion dan sebagainya,” katanya kepada Gempak.

Rahim ditemui Gempak selepas siding media Sepahtu Reunion Live Tour yang diadakan di Astro, pada Rabu.

Pun begitu menurut Rahim, untuk persembahan Sepahtu Reunion Live Tour yang akan diadakan di tiga buah negeri iaitu Johor, Terengganu dan Kedah nanti Shuib tidak dapat sertainya.


“Kami kini sedang fokus content serta idea untuk dibawakan ke persembahan di luar Kuala Lumpur nanti. Setakat ini masih dalam perbincangan.

“Seperti biasa akan ada cameo yang akan memeriahkan lagi persembahan kami seperti Erra Fazira, Uqasha Senrose, Elizad dan ramai lagi.

“Tapi untuk ahli Sepahtu yang terdahulu belum ada yang pasti untuk sertai. Cuma Shuib sudah mengesahkan dia tidak dapat sertai kami untuk persembahan jelajah ini,” beritahunya.

Selain Rahim, ahli terbaharu Sepahtu Jep dan Pak Ya bersama Ebby Yus bakal menjelajah tiga buah negeri untuk Sepahtu Reunion Live Tour yang akan berlangsung bermula 14 Oktober 2022 ini.

Selepas sedekad, kini sketsa-sketsa ini akan dibawa ke negeri-negeri tersebut untuk dipersembahkan secara LIVE di hadapan ribuan peminat sebagai tanda penghargaan terhadap sokongan mereka.

Penjelajahan ini merangkumi enam persembahan yang akan diadakan di tiga buah negeri. Lokasi pertama akan dilakukan di Pasir Gudang, Johor pada 14 dan 21 Oktober. Sepahtu Reunion Live Tour ini akan disambung di Gong Badak, Terengganu pada 28 Oktober dan 4 November. Penjelajahan ini akan berakhir di Sultan Abdul Halim, Kedah pada 11 dan 18 November.


Antara tarikan utama rancangan ini adalah penampilan rakan-rakan selebriti dalam setiap sketsa yang juga akan mengikuti bersama dalam jelajah ini seperti Erra Fazira, Uqasha Senrose, Fouziah Gous, Afifah Nasir dan ramai lagi tetamu-tetamu undangan misteri yang akan membuat kemunculan.

Baca juga:

AKSI PANAS ATAS KATIL KENA KECAM

ZARA ZYA DEDAH HUBUNGAN DENGAN SHUIB

MAT MOTO KENA KECAM

 

Share This Story

Berita Berkaitan