Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Promosi 38 tahun AEON ! Rebut Diskaun Sehingga 80% !

Promosi 38 tahun AEON ! Rebut Diskaun Sehingga 80% !

Promosi 38 tahun AEON ! Rebut Diskaun Sehingga 80% !. Sebut mengenai AEON pasti orang ramai cukup mengenalinya. Berjaya bertapak selama puluhan tahun serta menjadi pasar raya serba lengkap merangkumi makanan dan minuman, pakaian, barangan elektronik dan pelbagai lagi antara yang membuatkan pasar raya ini dekat di hati pengguna.

Malah jenama AEON sendiri menyimpan 1001 nostalgia khususnya buat mereka yang membesar dengan membeli belah di pasar raya cawangan AEON.

Berbincang tentang AEON, tidak sah rasanya jika tidak membincangkan soal AEON Members Day sempena ulang tahun ke-38 AEON di mana para pelanggan berpeluang mendapatkan pelbagai barangan dengan harga tidak masuk akal.

Mana tidaknya, terdapat pelanggan yang sanggup mengambil cuti bekerja semata-mata untuk menyertai AEON Members Day dalam usaha untuk mendapatkan barangan dengan harga diskaun.

Lebih menarik, AEON turut menjalankan promosi Happy Hour di mana orang ramai berpeluang berjimat berganda dengan pembelian barangan pada tempoh yang singkat. Khas buat anda yang pertama kali mengetahui mengenai kad ahli AEON, ini manfaat yang bakal anda nikmati dalam menjimatkan perbelanjaan anda.

AEON Members Day

Promosi AEON ! Rebut Diskaun Sehingga 80% !

Untuk pengetahuan, sepanjang Oktober ini AEON melangsungkan AEON Members Day sempena ulang tahun ke-38 AEON.

AEON Members Day membolehkan anda mendapatkan diskaun sehingga 80% buat seleksi barangan khusus buat para ahli AEON. Dalam erti kata lain, anda berbelanja sambil berjimat sempena promosi berlangsung.

Bukan itu sahaja, baucar tunai sebanyak RM5 sedia diberikan kepada percuma buat ahli AEON yang sekaligus bakal mengurangkan wang perbelanjaan anda.

Nak tahu apa yang lebih menarik? AEON sedia tawarkan cashback sebanyak 5% dan juga lebih 38 juta AEON Points sedia diberikan di mana para ahli AEON berpeluang menebusnya. Serius menarik!

AEON A-Day

Promosi AEON ! Rebut Diskaun Sehingga 80% !

Dalam usaha menghargai para pelanggan, AEON turut memperkenalkan AEON A-Day di mana para ahli AEON berpeluang mendapatkan lebih ganjaran terdiri daripada diskaun sehingga 80%, cashback sebanyak RM10 untuk setiap RM80 yang dibelanjakan dan juga ganjaran AEON Points sehingga 11 kali ganda untuk direbut.

AEON juga sedia menawarkan AEON e-Voucher sebanyak RM10 untuk setiap perbelanjaan melebihi RM100 dalam sekeping resit menerusi AEON A-Day. Berikut merupakan seleksi lokasi AEON yang bakal melangsungkan AEON A-Day sepanjang bulan ini bermula daripada AEON Ipoh Kinta City pada 1 Oktober sehingga AEON Shah Alam yang bakal berlangsung pada 29 Oktober ini. Dengar khabar, mungkin AEON akan tambah lagi lokasi atas seruan pelanggan jadi nantikan pengumuman terbaru daripada AEON.

Buat ahli AEON, kami yakin anda kehadiran AEON Members Day atau dikenali sebagai A-Day bakal mengembalikan nostalgia anda berbelanja sambil berjimat bersama AEON. Malah tidak mustahil anda berpeluang mendapatkan barangan dengan harga seakan suatu masa dahulu.

Tawaran serba lengkap buat ahli AEON

Promosi AEON ! Rebut Diskaun Sehingga 80% !

Khusus buat anda yang mahu menjadi ahli AEON, kami yakin ini bulan terbaik untuk anda mendaftar sebagai ahli kerana anda bukan sahaja berpeluang menikmati diskaun, cashback dan juga ganjaran AEON Points, malah pendaftaran sebagai ahli AEON bakal membolehkan pelanggan menerima hadiah istimewa beserta kad ahli selama satu tahun.

Ketahui lebih lanjut mengenai sambutan ulang tahun AEON ke-38 dengan klik di sini di mana anda berpeluang mengetahui tawaran yang bakal ditawarkan AEON sepanjang Oktober ini bersempena dengan AEON Members Day.

Baca: Promosi pakaian dalam Calvin Klein, Baby Shima buat komen berani mati

JIMAT ! McDonald buat promo. Diskaun sampai 68%!!

PROMOSI !! Jualan Clearance Stok Barangan APPLE, Iphone Serendah RM769

Share This Story

Berita Berkaitan