Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

[Video] Macam drama TV3, bertengkar tepi jalan di JB

[Video] Macam drama TV3, bertengkar tepi jalan di JB. PASANGAN lelaki dan wanita mencuri tumpuan pemandu apabila kedua-dua kelihatan seperti sedang bertengkar di tepi jalan di Johor Bahru, Johor.

Kejadian tersebut dirakam oleh seorang pengguna jalan raya dan memuat naik ke media sosial, TikTok itu dipercayai berlaku pada Selasa.


Menjadi lebih menarik apabila kejadian itu berlaku seperti sedang menonton babak drama memandangkan kenderaan sedang berhenti di lampu isyarat merah.


Berdasarkan rakaman, ketika kejadian wanita berkenaan memakai baju berwarna hitam bersama seluar putih dan berkaki ayam.

Kedua-dua bertengkar berhampiran dengan sebuah papan tanda jalan yang memaparkan laluan ke Pusat Bandaraya, Woodlands, Bangunan Sultan Iskandar dan Pasir Gudang.

Lelaki itu dilihat beberapa kali menolak bahu wanita berkenaan sambil membuat gaya seperti mengarahkannya pergi.

Pada masa sama, wanita itu kelihatan seperti cuba untuk mencapai sesuatu objek daripada tangan lelaki berkenaan yang tidak dapat dikenal pasti.

Setelah beberapa ketika mereka kelihatan bertengkar, wanita itu kemudiannya melarikan diri dan dikejar oleh lelaki terbabit.

Tidak jauh dari lokasi mereka bertengkar, pasangan itu kembali menyambung ‘babak’ seterusnya di tepi jalan.

Dalam rakaman tersebut, wanita itu kelihatan seperti ditolak sehingga mengakibatkan dia terduduk di pembahagi jalan.

Bagaimanapun, kesudahan pertengkaran mereka itut tidak diketahui memandangkan individu yang merakam kejadian tersebut sudah meninggalkan lokasi. — Majoriti

Baca : Bekas pelajar mengamuk, b*nuh ramai pelajar di sekolahnya

[Video] Suami Kejam! humban isteri dari bangunan

[Video] Bayi dan kanak-kanak nyaris maut, main di luar tingkap

Share This Story

Berita Berkaitan