Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

Kesian, wanita hanya makan sushi tetapi netizen buat komen ‘double-meaning’

Kesian, wanita hanya makan sushi tetapi netizen buat komen 'double-meaning'

Kesian, wanita hanya makan sushi tetapi netizen buat komen ‘double-meaning’. Ketika ini, ramai orang suka berkongsi aktiviti harian mereka di media sosial, sekaligus dapat berinteraksi bersama rakan dan keluarga serta orang asing melalui alam maya.

Terbaharu, seorang pengguna TikTok @fienajeeha telah memuat naik sebuah video yang memaparkan dirinya sedang menikmati sushi di restoran terkenal makanan Jepun.


Video tersebut telah mendapat perhatian orang ramai apabila ada yang berkongsi tangkap layar komen-komen ‘gatal’ dilemparkan segelintir netizen di video itu. Kebanyakan komen ‘gatal’ itu menegur tentang mulut wanita itu dan gayanya menikmati sushi tersebut.

Rata-rata netizen berpendapat tidak sewajarnya segelintir kaum lelaki meninggalkan komen seperti itu dan ada juga kaum lelaki yang meluahkan rasa malu melihat sikap segelintir individu ini.

Susulan komen-komen negatif yang diterimanya itu, wanita tersebut telah menutup ruangan komen di video tersebut dan dia mengatakan bahawa berasa trauma melihat komen tersebut.- Vocket

Baca: Perkahwinan Safawi Rasid terima komen luc*h netizen

[Video] “Ingatkan reben, rupanya sekadar buat syarat” -Pelanggan

Berjuta-juta ketam merah ganggu lalu lintas

Share This Story

Berita Berkaitan