Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

PU Azman berdepan pertuduhan dengan kes seksual lagi?

PU Azman berdepan pertuduhan dengan kes seksual lagi? – Pendakwah selebriti, Azman Syah Alias atau lebih dikenali sebagai Pencetus Ummah (PU) Azman, dijangka berdepan pertuduhan kes seksual di mahkamah di sini, pagi ini.

Mahkamah Ampang menjadi mahkamah ketiga Azman Shah, 41, didakwa selepas dihadapkan di Mahkamah Klang dan Seremban masing-masing pada awal bulan ini serta Oktober lalu.


PU Azman yang memakai baju kurta biru dan berseluar kelabu diiringi beberapa peguamnya dan anggota polis dilihat memasuki lobi Mahkamah Ampang, pada jam 8.55 pagi.

Pendakwah selebriti itu kelihatan tenang ketika dirakam foto dan video oleh pengamal media yang menunggu ketibaannya sejak jam 8.30 pagi.


Sebelum ini, di Mahkamah Klang, pendakwah selebriti terbabit didakwa atas empat pertuduhan melakukan amang dan komunikasi seksual serta kelucahan melampau pada tiga remaja lelaki tahun ini.

Tertuduh turut didakwa di Mahkamah Seremban atas lima pertuduhan melakukan amang seksual terhadap dua remaja lelaki pada tahun sama.

BACA : Kini Caprice pula tampil dedah ‘bukti’ perbuatan keji PU Azman terhadap pelajar

PU Azman didakwa lima pertuduhan seksual

Share This Story

Berita Berkaitan