Kisah Malaysia - Koleksi Viral Terkini Tentang Malaysia     ...

[Video] Lelaki dikatakan ‘ajaib’ tidak mengalami kecederaan selepas dilanggar bas

[Video] Lelaki dikatakan ‘ajaib’ tidak mengalami kecederaan selepas dilanggar bas – SEORANG lelaki di Mumbai, India mengejutkan orang ramai selepas tidak mengalami sebarang kecederaan meskipun dilanggar sebuah bas yang sarat dengan penumpang.

Berdasarkan satu video yang tular di media sosial, individu yang tidak dikenali itu dilihat memakai pakaian serba putih terlibat dalam kemalangan tersebut semasa sedang melintas jalan.

Rakaman daripada kamera litar tertutup (CCTV) tersebut memaparkan orang ramai yang berada di lokasi kejadian terus mengerumuni kenderaan tersebut untuk mengarahkan pemandu agar mengalihkan kenderaannya.

Namun, perkara aneh berlaku apabila lelaki berkenaan tidak mengerang kesakitan, malah terus bangun untuk mengadu terhadap pemandu berkenaan tersebut.

Hal itu menyebabkan orang ramai yang berkerumun di kawasan tersebut seakan-akan terkejut dengan perkara itu sehingga terpaksa menenangkan mangsa daripada terus bertindak di luar jangkaan.

Mengulas akan kejadian itu, seorang penasihat pemasaran tempatan, Pradeep S Menon berkata, pihak berkuasa perlu mengambil tindakan agar hal sebegitu tidak berulang.

Tegasnya, keajaiban yang ditunjukkan lelaki pertengahan usia itu tidak sering terjadi dan kebiasaannya insiden akan berakhir dengan tragedi apabila kemalangan berlaku di kawasan tersebut.

BACA : [Video] Kanak-kanak bermain di tepi koridor apartmen hampir hilang nyawa

[Video] Tragedi ‘Fun-Fair’, kanak-kanak jadi mangsa

Berang kerana dihina, Suami sanggup menikam isteri sendiri

Share This Story

Berita Berkaitan